Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Śledź pod pierzynką

Potrzebne składniki:

Cebule i ogórki pokrój w drobną kostkę, jabłka obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. W miseczce wymieszaj jogurt, majonez i sok z cytryny. Na talerzu ułóż filet, a na nim warstwami kolejno: cebulę, ogórek i jabłka. Całość przykryj grubą warstwą gęstego sosu. Posól i popieprz do smaku.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

"; window.print(); document.body.innerHTML = oldPage; }); function drukuj(){ var myDiv = document.getElementById("ID").innerHTML; var oldPage = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = "" + myDiv + ""; window.print(); document.body.innerHTML = oldPage; } if(!jQuery("#filmik").length > 0) { jQuery(".jakzrobic").remove(); } });