Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Sakiewki ze schabu

Potrzebne składniki:

Drobno pokrojone warzywa obsmaż na oleju. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj 1 łyżkę koncentratu i zamieszaj. Pokrojony
na plastry schab rozbij tłuczkiem. Natrzyj przyprawą uniwersalną i pieprzem. Na środek mięsa wyłóż farsz. Zawiń w sakiewkę i obwiąż nicią. Sakiewki przełóż do naczynia żaroodpornego. Podlej odrobiną wody i pomidorami bez skórki. Posyp oregano. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180ºC przez około 45 minut. Podawaj z ryżem i sałatką.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *