Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Karp w śmietanie czosnkowej

Potrzebne składniki:

Pokrojonego karpia oprósz przyprawą uniwersalną i pieprzem. Posiekaj cebulę i czosnek. Na patelni rozgrzej olej. Obsmaż na nim karpia. Usmażonego karpia odstaw na bok. Na tej samej patelni podsmaż cebulkę i czosnek. Karpia przełóż na patelnię i zalej go śmietaną. Dodaj 2 gałązki rozmarynu. Posyp przyprawą uniwersalną i pieprzem. Gotuj na małym ogniu do momentu, aż śmietana zgęstnieje. Gotową rybę podawaj z pieczywem.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *