Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Dorsz w papilotach

Potrzebne składniki:

Przygotuj cztery kawałki papieru do pieczenia. Na każdym z nich rozłóż taką samą ilość warzyw oraz pokrojonych pomidorków i połóż po kawałku ryby. Całość polej oliwą, posyp startą skórką z cytryny, skrop sokiem z cytryny, dopraw pieprzem, solą i tymiankiem. Papier zwiń tak, żeby przykryć dokładnie jego zawartość, a końcówki skręć jak w cukierku. Tak przygotowane papiloty przełóż do piekarnika
i piecz przez 25 min. w temperaturze 180°C. Ryż ugotuj według instrukcji podanej na opakowaniu. Dorsza podawaj w papilotach z dodatkiem ryżu.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *