Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Zupa rybaka

Potrzebne składniki:

Na patelni rozpuść margarynę i smaż na niej cebulę pokrojoną w piórka, aż będzie miękka, lekko szklista. W garnku wymieszaj wino z wywarem warzywnym i zagotuj. Dorzuć do garnka usmażoną cebulę, pokrojony w cienkie plasterki czosnek, pokrojoną w grubsze plastry marchewkę oraz ziemniaki pokrojone w ćwiartki, dorzuć przyprawy i gotuj całość pod przykryciem przez 20 min, aż składniki staną się miękkie. Zmniejsz ogień. Do wywaru dodaj pokrojone w większą kostkę filety i gotuj jeszcze przez 8 min. Na koniec dodaj pokrojonego w drobną kostkę łososia i podgotuj przez 2 min.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *