Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Omlet z kabanosami, groszkiem i tymiankiem

Potrzebne składniki:

W misce roztrzep jajka i mleko. Dopraw solą, pieprzem i listkami tymianku. Dodaj pokrojoną paprykę, kabanosy francuskie Sokołów oraz 1/2 puszki groszku konserwowego. Całość zamieszaj. Na patelni rozgrzej masło. Na gorący tłuszcz wylej jajka z dodatkami. Smaż pod przykryciem około 4 minuty, po tym czasie przełóż omlet na drugą stronę i smaż kolejne 3 minuty.
Podawaj ze świeżym tymiankiem.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *