Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Kurczak na soli

Potrzebne składniki:

Przygotuj naczynie żaroodporne i wyłóż je papierem do pieczenia. Następnie wsyp 1 kg soli. Kurczaka wytrzyj do sucha i delikatnie połóż na soli. Dopraw solą i słodką papryką. Piekarnik nagrzej do 200 stopni C. Piecz bez przykrycia przez 2-3 godziny. Można podawać ze świeżym pieczywem i sosem majonezowym. Smacznego!!!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Komentowanie jest wyłączone

"; window.print(); document.body.innerHTML = oldPage; }); function drukuj(){ var myDiv = document.getElementById("ID").innerHTML; var oldPage = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = "" + myDiv + ""; window.print(); document.body.innerHTML = oldPage; } if(!jQuery("#filmik").length > 0) { jQuery(".jakzrobic").remove(); } });