Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Schab z morelami

Potrzebne składniki:

Wszystkie składniki marynaty utrzyj w moździerzu na pastę. Umyj mięso, natrzyj je marynatą i odstaw najlepiej na całą noc w chłodne miejsce. Następnie w środku, wzdłuż całego kawałka mięsa wąskim, długim nożem zrób otwór. Powstałą kieszeń nafaszeruj morelami. Mięso włóż do brytfanny, obłóż plastrami boczku i piecz 50 minut w temperaturze 180 stopni C. Schab polewaj od czasu do czasu sosem powstałym podczas pieczenia. Podawaj z ziemniakami.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *