Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Zapiekanka z pieczarkami

Potrzebne składniki:

Kaszę ugotuj w bulionie grzybowym z odrobiną soli. Na maśle zeszklij drobno posiekaną cebulę oraz pokrojone pieczarki. Usmażone składniki wymieszaj z kaszą, drobno pokrojoną mozzarellą, pestkami słonecznika, pieprzem, odrobiną soli oraz sosem do spaghetti. Przełóż wszystko do naczynia żaroodpornego wysmarowanego olejem i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C. Zapiekaj pod przykryciem przez 10 min. następnie odkryj naczynie i piecz zapiekankę przez kolejne 10-15 min.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *