Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Szałot rybny

Potrzebne składniki:

Śledzie zalej zimną wodą i mocz przez 2 godz. (po upływie połowy czasu wymień wodę na świeżą). Pokrojone w wąskie paski śledzie wrzuć do miski, dodaj pokrojone w kostkę ogórki i cebulę oraz pokrojone w większą kostkę ugotowane ziemniaki. Na suchej patelni usmaż pokrojony w kostkę boczek i wraz z wytopionym tłuszczem dodaj do pozostałych składników szałotu. Całość dopraw rozgniecionym w moździerzu pieprzem, dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki na godz.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *