Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Rybne tymbaliki w galarecie

Potrzebne składniki:

PRZYGOTOWANIE:

Filety oczyść, umyj. Ugotuj z marchewką pokrojoną w plasterki z dodatkiem kostki warzywnej Lewiatan. Żelatynę namocz w 100 ml zimnej wody, a następnie rozprowadź w 500 ml wrzącej wody. Dopraw przyprawą uniwersalną Lewiatan, ostudź. Filety rybne pokrój na małe kawałki. W małych kubeczkach lub miseczkach ułóż plasterki jajka, marchewki, listki natki pietruszki oraz kawałki ryby. Delikatnie zalej galaretką. Wstaw kubeczki do lodówki i pozostaw do stężenia.

SMACZNEGO!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Komentowanie jest wyłączone