Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Pieczone jabłka z orzechami

Potrzebne składniki:

Wydrążone jabłka ułóż na kawałku folii aluminiowej. Do jabłek włóż pokrojoną żurawinę wymieszaną z pokruszonymi orzechami oraz migdałami. Na wierzch wlej miód i posyp cynamonem. Tak przygotowane jabłka owiń folią aluminiową i piecz przez 20-25 min. w piekarniku rozgrzanym do 180°C.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

"; window.print(); document.body.innerHTML = oldPage; }); function drukuj(){ var myDiv = document.getElementById("ID").innerHTML; var oldPage = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = "" + myDiv + ""; window.print(); document.body.innerHTML = oldPage; } if(!jQuery("#filmik").length > 0) { jQuery(".jakzrobic").remove(); } });