Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Łosoś w cieście francuskim

Potrzebne składniki:

Na patelni rozgrzej oliwę. Podsmaż posiekany czosnek. Dodaj szpinak i smaż około 10 minut. Dodaj pokrojone suszone pomidory, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj. Łososia i ciasto francuskie podziel na 4 części. Ciasto francuskie posmaruj szpinakiem z pomidorami. Na połowie ciasta ułóż łososia, skrop go cytryną i sosem sojowym. Zawiń ciasto, brzegi dociśnij widelcem. Ciasto posmaruj rozbitym jajkiem. Piecz w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez około 30 minut. Podawaj ze świeżymi warzywami.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *