Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Karkówka pod warzywami

Potrzebne składniki:

Karkówkę pokrój w plastry. Dopraw pieprzem, przyprawą uniwersalną i papryką słodką. Cebulę pokrój w piórka, paprykę w cienkie paski, a pieczarki w plasterki. Na patelni rozgrzej olej i delikatnie podsmaż warzywa. Dodaj koncentrat pomidorowy i wymieszaj. Naczynie żaroodporne posmaruj odrobiną oleju. Wyłóż mięso i przykryj je podduszonymi warzywami. Dopraw solą i pieprzem. Piecz pod przykryciem w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około godzinę. Podawaj z ziemniakami i sałatką.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *