Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Dorsz na maśle klarowanym

Potrzebne składniki:

W rondlu rozgrzej masło klarowane i zeszklij na nim posiekaną cebulę i czosnek. Smaż 2 minuty, mieszając. Dodaj przecier pomidorowy, bulion i sok z cytryny. Dopraw solą, pieprzem i startym imbirem. Dodaj szczyptę curry i kurkumy. Duś 5 minut. Włóż filety dorsza, przykryj i duś 2 minuty. Odwróć filety, duś kolejne 2 minuty. Na koniec posyp posiekaną kolendrą. Podawaj z ryżem.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *